Vítejte na novém e-shopu Spojovace.cz

Hodnocení obchodu

4,8 610 hodnocení
5
545x
4
42x
3
9x
2
2x
1
12x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 21.9.2021
Dobrý obchod, všechno jak má být, dobře zabalené
Avatar autora | 20.9.2021
+ Vše ok, rychlé doručení

Avatar autora | 20.9.2021
Obchod i zboží OK, maximální spokojenost. Chápu, že pro profesionály je počet spon 5 000 ks v pořádku. Uvítal bych, kdyby existovalo menší balení pro hobby použití.
Avatar autora | 13.9.2021
Děkujeme za dodání a také za radu
Avatar autora | 13.9.2021
+ Rychlost dodání

Avatar autora | 8.9.2021
+ rychlost

Avatar autora | 7.9.2021
Rychlé jednání i dodání .
Avatar autora (Administrátor) 24.1.2022
Dobrý den, děkujeme Vám velice za Vaši objednávku a hodnocení, vážíme si toho. Děkuji S pozdravem Jiří Kacerle Zástupce pro prodej
Avatar autora | 30.8.2021
Seriózny prístup a sortiment ktorý som nikde inde nenašiel
Avatar autora | 30.8.2021
+ Dobrá komunikace s obchodem, rychlé dodání.

Avatar autora | 21.8.2021
+ Rychlost
- Zdržení při platbě přes účet. Čekání na údaje o platbě.

Avatar autora (Administrátor) 24.1.2022
Dobrý den, děkujeme Vám velice za Vaši objednávku a hodnocení. Se zákazníkem souhlasíme, platba na účet předem aktuálně u nás trvá. Pracujeme s naším webmasterem, abychom to co nejdříve napravili. Děkuji za pochopení a vážíme si 100% hodnocení Děkuji Vám S pozdravem Jiří Kacerle Zástupce pro prodej
Avatar autora | 13.8.2021
Palec nahoru!!!!
Avatar autora | 11.8.2021
+ Rychlost, a taky rozliseni sponek a hrebiku dle typu hrebikovacky..

Spokojenost.
Avatar autora | 30.7.2021
+ Objednávám zde opakovaně a jsem velice spokojen s obchodem

Avatar autora | 29.7.2021
+ rychlost dodání

Avatar autora | 27.7.2021
+ super šírka 6mm

Avatar autora | 24.7.2021
+ Jsem spokojený

Avatar autora | 24.7.2021
+ Velmi rychlé doručení

Avatar autora | 13.7.2021
+ Blesková komunikace
+ Extra rychlé dodání
+ Spojovací materiál na všechny možné značky

Avatar autora | 30.6.2021
Produkt byl uveden jako „skladem - ihned expedujeme“. Několik dní po objednání mě ale kontaktoval pracovník obchodu s tím, že se omlouvá, ale že tento typ momentálně nemají skladem. Jednání bylo příjemné a vstřícné. Nabídl mi alternativu v nejbližších podobných rozměrech nebo počkat zhruba týden na naskladnění objednaného typu. Protože jsem potřeboval přesný rozměr, domluvili jsme se, že počkám. Po týdnu mě kontaktoval znovu, že od výrobce produkt nedorazil a že bohužel potrvá, než budou obnoveny dodávky, protože je výroba zahlcená a aktuálně se soustředí na základní rozměry. To nezbývá než akceptovat. V e-shopu ale prodejce stále uvádí, že je produkt skladem a ihned k expedici. Když jsem na to pracovníka upozornil, reagoval bohužel s ironií a poněkud arogantně. Nechci na základě jediné zkušenosti hodnotit celý e-shop, věřím, že jsem měl jen smůlu . Přijde mi ale škoda, že na upozornění o matoucí informaci v e-shopu nereagoval pracovník obchodu lépe.
Avatar autora (Administrátor) 24.1.2022
Dobrý den, děkujeme Vám velice za Vaši objednávku a hodnocení. Díval jsem se na objednané hřebíky, byly opravdu chybně uvedeny skladem, chvíli mi trvalo je dohledat, protože je kolega již vypnul na eshopu. Ano, bohužel jsou teď dostupnosti zboží neskutečně dlouhé, čekací lhůty se někdy i 5 prodlouží o 14 dní. Snažíme se co nejvíce zboží naskladnit, ale dodavatelé nám nechtějí ani dát více zboží, než jsme odebírali před rokem, protože sami mají málo zboží. Aktuálně nám každou chvíli chodí nové dražší ceníky a zprávy, že se prodlužují dodací lhůty u zboží. Snažíme se, vše aktualizovat jak jen to jde, bohužel se to při 7.000 položkách nedá stíhat. Omlouváme se, že jsme měli uvedenou špatnou dostupnost, máte pravdu. Děkuji S pozdravem Jiří Kacerle Zástupce pro prodej
Avatar autora | 29.6.2021
- Nebylo zkontrolováno, chyběly sponky i hřebíky, které měly být součástí balení. Někdo si je přivlastnil.

Avatar autora (Administrátor) 24.1.2022
Dobrý den, děkujeme zákazníkovi velice za objednávku a hodnocení. Se zákazníkem jsme na základě hodnocení dnes mluvili, jde o vzorek spon přiložený u nářadí, spojovačů bylo málo. Zákazník byl velice vstřícný, kolega se s ním domluvil. Ještě jednou děkujeme za vstřícné jednání Děkuji S pozdravem Jiří Kacerle Zástupce pro prodej
Google rating

Google Recenze

5.0

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné